ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε τη λύση που σας ταιριάζει. Σχεδιάζουμε και αποτυπώνουμε σε μια 3D – φωτορεαλιστική απεικόνιση, ώστε να δείτε πριν κατασκευαστεί, το δικό σας σιντριβάνι, ενταγμένο στο χώρο σας και μάλιστα στην τελική του μορφή.

 • ΠΩΛΗΣΗ

  Επιλέγουμε για εσάς τα προϊόντα και τους οίκους που διασφαλίζουν άριστη ποιότητα, στις καλύτερες τιμές της αγορά και έτσι εξασφαλίζουμε μια επιτυχημένη αγορά.

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  Διαθέτουμε υπεύθυνο συνεργείο, τεχνικά καταρτισμένο και εφοδιασμένο με τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό έτσι ώστε να έχετε εγγυημένες εργασίες εγκατάστασης. Έτσι εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία και την μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής του σιντριβανιού σας.

 • AFTER SALES SERVICE

  Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε και μετά την πώληση, τόσο σε επίπεδο συντήρησης, όσο και επίλυσης όλων των τεχνικών θεμάτων. Έτσι το σιντριβάνι σας θα λειτουργεί πάντα άψογα και θα προσφέρει την καλύτερη εικόνα.

 • ΕΓΓΥΗΣΗ

  Όλα τα προϊόντα που κατασκευάζουμε καλύπτονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας για δύο χρόνια, όπως αντίστοιχα και τα προϊόντα που εισάγουμε καλύπτονται από την εγγύηση των οίκων κατασκευής τους.

» » ΕΓΓΥΗΣΗ
On 30 Μαΐου, 2013
By

Comments are closed.