ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

THE EVOLUTION OF UNDERWATER LED ILLUMINATION

Η FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS σχεδιάζει και κατασκευάζει την σειρά NanoLED τα πιο εξελιγμένα υποβρύχια φωτιστικά παγκοσμίως, ειδικά για Σιντριβάνια. Η σειρά NanoLED είναι κορυφαίας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και δοκιμασμένα πολλά χρόνια, εγγυημένα με την υψηλότερη απόδοση φωτισμού. Τα συστήματα Σιντριβανιών της FUJI FOUNTAINS NIKOLAIDIS σε συνδυασμό με την σειρά NanoLED δημιουργούν ένα καταπληκτικό υπερθέαμα νερού και πολύχρωμου φωτισμού έως 16.7 εκατομμύρια διαφορετικές αποχρώσεις.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Τα LED είναι προέλευσης CREE Αμερικής με υψηλή απόδοση που φτάνει τα 130Lumen/Watt και επιφέρει μέχρι και 93% εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και οικονομία σε σχέση με τους λαμπτήρες παλιάς τεχνολογίας. Τα LED ενσωματώνονται ενιαία σε ένα MODUL κατασκευασμένα σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά STANDARDS. Το κάθε MODUL είναι τεχνολογίας PCB, έχει ενσωματωμένους μικροεπεξεργαστές που ελέγχουν την εξέλιξη των φωτιστικών, την θερμοκρασία και την επικοινωνία με την συσκευή ελέγχου.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Το MODUL διαθέτει βαθμίδα που εξασφαλίζει ίδια ισχύ φωτισμού από το πρώτο έως το τελευταίο και είναι εξοπλισμένο με μοναδικής τεχνολογίας θερμική προστασία AUTOSAFE 16-STEP. Σε περίπτωση που αυξηθεί η θερμοκρασία για κάποιο λόγο τότε ο μικροεπεξεργαστής χαμηλώνει σταδιακά την ένταση του φωτισμού και επιτρέπει στο φωτιστικό να κρυώσει χωρίς να σβήσει. Επίσης διαθέτει ανάστροφη πολικότητα και τροφοδοτείται με χαμηλή τάση 12V-24VDC.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Η τροφοδοσία των NanoLED γίνεται με 3 καλώδια Τεχνολογίας LED BUS ή με 4 καλώδια Τεχνολογίας PWM για πολύχρωμο φωτισμό RGB και 2 καλώδια για μονόχρωμο φωτισμό και δυνατότητα σύνδεσης μέσω DMX512. Έχουν μεγάλο όριο ζωής με ώρες λειτουργίας από 70.000-100.000hrs. Τα φωτιστικά της σειράς NanoLED μπορούν να ρυθμιστούν και να αποδώσουν έως και 30% παραπάνω ισχύ από την αναγραφόμενη κατόπιν ζήτησης.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Τα NanoLED είναι ενσωματωμένα σε στιβαρό σώμα ενιαίας βιομηχανικής κατασκευής,  εξ΄ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 ή 316 με λεία, γυαλιστερή επιφάνεια, διαθέτοντας προηγμένο σύστημα ψύξης (heat sink) που εγγυάται την εξάλειψη της δημιουργίας θερμότητας, τους φακούς των LED, μια διακοσμητική μάσκα φακών από ανοξείδωτο χάλυβα, κρύσταλλο tempered glass, ειδικά ελαστικά silicon στεγανοποίησης, στυπιοθλίπτη IP68 και ειδικό καλώδιο για υποβρύχια χρήση.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ


www.fountains.gr